Sluiten
Je bent hier: HomeSoprano Ice ontharingslaser

 

soprano ice ontharingslaser

De Soprano Ice is de nieuwste generatie laser voor effectieve laser ontharing.


De Soprano Ice is voor iedereen die zich stoort aan die vervelende haren of niet meer wil harsen, waxen en scheren. De behandelingen met de laser kunnen zowel bij vrouwen als mannen gedaan worden.

 

'Nooit meer last van ingegroeide haarTjes en/of ontstekingen. gewoon een gladde en zachte huid zonder erover na te denken!' 

 

Sopranco Ice is de veiligste lasermethode op het gebied van definitief ontharen. De Soprano Ice laser maakt gebruik van de SHR (super hair removal) techniek. SHR is een vooraanstaande procedure die speciaal ontworpen is om ongewenst haar definitief te verwijderen op een snellere en comfortabele manier.


SHR werkt met een hoge herhalingssnelheid van korte pulsen welke diep in de huid worden geleverd, waardoor er een hoog gemiddeld vermogen en therapeutisch effectieve warmte-ontwikkeling kan worden bereikt. Hierdoor wordt de huid geleidelijk verwarmt tot een temperatuur die effectief is om schade aan de haarfollikels toe te brengen en nieuwe groei te stoppen, maar schade aan het omringende weefsel vermijdt.

 

Door het koelend handstuk is het risico op brandwonden uiterst beperkt. Het laser ontharen gebeurt op deze manier vrijwel zonder pijn, je voelt alleen hele kleine speldenprikjes op de huid. Met de laser kun je permanent ontharen zelfs op de gevoelige gebieden op een comfortabele manier doen.

 

Intake gesprek

Alvorens we starten voeren wij altijd eerst intake gesprek. Hierin wordt samen met jou gekeken naar de behandeling, welke zone je graag behandeld wilt hebben en maken we behandelplan. Deze intake is vrijblijvend en kosteloos. Wil jij een intake inplannen?-->  klik hier.

Soprano ICE1

 

PRIJZEN

 

vrouwen

behandelenGebied:

Neus (voor aan)

Wenkbrauwen tussenstuk

Wenkbrauwen tussenstuk en model

Bovenlip  
Kin   
Bovenlip & Kin 
Bovenlip, kin & wangen
Wangen
Bakkebaard   
Kaaklijn 
Hals
Gehele gelaat   

Oksels    
Tepels rondom
Buik    
Onderrug   
Navellijn 
Gehele armen  
Onderarmen  
Gehele benen
Onderbenen   
Bovenbenen 

Bikinilijn klein sliprand
Bikinilijn groot  

Prijs per behandeling

€ 19,00

€ 19,00

€ 29,00

€ 39,00

€ 49,00

€ 69,00

€ 89,00

€ 69,00

€ 49,00

€ 59,00

€ 59,00

€ 99,00

€ 59,00

€ 39,00

€ 69,00

€ 69,00

€ 39,00

€ 139,00

€ 99,00

€ 249,00

€ 149,00

€ 149,00

€ 69,00

€ 89,00

 

 

mannen

behandelGebied:

Neus (voor aan)

Wenkbrauwen tussenstuk

Wenkbrauwen tussenstuk en model

Bakkebaarden 
Wangen  
Hals  
Hals (haarlijn tot schouders)

Gehele rug inclusief schouders
Boven rug en schouders
Schouders 
Onderrug 
Schouders en halve bovenarm
Buik of Borstkas  
Borstkas en Buik  
Oksels  
Onderbenen 
Gehele benen
Gehele armen   
Onderarmen 
Prijs per behandeling

€ 19,00

€ 19,00

€ 29,00

€ 49,00

€ 49,00

€ 59,00

€ 49,00

€ 229,00

€ 109,00

€ 89,00

€ 99,00

€ 109,00

€ 129,00

€ 229,00

€ 59,00

€ 149,00

€ 249,00

€ 139,00

€ 99,00

 

 

* Behandelingen van het gelaat welke vergoed worden door de zorgverzekering worden per behandeling afgerekend zodat de rekening per behandeling ingediend kan worden bij de zorgverzekeraar.

 

 

Meest gestelde vragen:

 

 

Waarom is een bepaald lichaamsdeel bij een man duurder dan bij een vrouw?

Bij een man is het gebied vaak groter en staan er meer haren per vierkante cm. Hierdoor geeft het apparaat meer lichtpulsen af, hierdoor is de prijs hoger dan bij een vrouw.

 

Contra indicaties

 • Zwangerschap en borstvoeding
 • Epilepsie
 • Pacemaker
 • Diabetes (behandeld met insuline-inspuitingen)
 • Pporfyrie (erfelijke ziekte)
 • Hormonale afwijkingen (die gestimuleerd worden door intens licht)
 • Zonneallergie en overgevoeligheid voor zonlicht
 • Kwaadaardige moedervlekken, Kanker
 • Lupus erythematosus dissiminatus (auto-immuunziekte),
 • Gebruik van fotosensitieve medicatie en kruiden waarvoor golflengtes tussen 265 en 2940 nanometer een contra-indicatie zijn
 • Ziektes die kunnen worden gestimuleerd door licht tussen 265 en 2940 nanometer
 • Stralingtherapie
 • Bloedarmoede
 • Acute of chronische nierinsufficiëntie
 • Alle chronische ziektes, b.v. ziekte van Crohn
 • Bacteriële of virale infecties
 • Gestoord Immuunsysteem
 • Actieve infectie van herpes of eczeem in het te behandelen gebied
 • Isotretinoïne – Roacutane of Tretinoine – Retin A in de vorige 6 maanden voor acnebehandelingen of andere dermatologische aandoeningen
 • Hypopigmentatie (vitiligo)
 • Behandelen over tatoeages of oog- of lipliner
 • Het behandelen over plaatsen met topische medicatie (zoals hydrocortisone), maquillage, parfums, deodorant, sun-block, essentiële oliën of andere huidlotions
 • Medicatie: antibiotica, kunnen lichtovergevoeligheid met zich meenemen. Hierbij kunnen er meer reacties na een laserbehandeling aanwezig zijn. Tijdens het intake gesprek wordt jouw medicatie besproken, waarbij met je wordt gekeken of dit invloed heeft op de behandeling.

 

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Het ontharen met de laser kan gedaan worden in ongeveer 6 tot 8 behandelingen.

 

Waarom zijn er meerdere behandelingen nodig?

De haar moet in de goede haargroeifase zitten.
Je hebt 3 fasen:
• de groeifase
• de overgangsfase
• de rustfase

In de eerste fase alleen bevinden de haartjes zich in de haarwortel. Deze fase kan wel 25 jaar duren. Op dit moment zitten er maar 15% van de haartjes in het gezicht in de groeifase. Voor het lichaam geldt dit voor 30%. Vandaar dat je gemiddeld 6 tot 8 x moet komen. De weken tussen de behandelingen is erg belangrijk. In het begin kom je iets sneller en na 3 behandelingen laten we er wat meer tijd tussen staan. Voor het gebied van ontharen en voor iedere klant gelden andere intervallen van tijd. We streven naar het meest effectieve resultaat voor zo min mogelijk aantal behandelingen.

 

Nog een voorwaarde is dat er wel pigment in het haar moet zitten. Blonde en lichtgrijze haren hebben geen pigment. Die kun je elektrisch laten ontharen en dat is ook definitief. Deze specialisme bieden wij ook aan.

Na 2 tot 4 weken van de behandeling vallen de haren eruit. Dan zie je al resultaat.

 

Moet ik voor de behandeling ergens rekening mee houden?

6 weken voor de behandeling niet meer epileren, harsen of waxen, zodat het haarzakje niet beschadigd is. Alleen dan kunnen we het haarzakje met de laser echt vernietigen.

 

IS ONTHAREN MET SOPRANO ICE ECHT PIJNLOOS?

Soprano ICE maakt gebruik van de SHR-methode van Alma Laser, dat de enige klinisch bewezen methode is om laser ontharing, vrijwel pijnloos uit te voeren. De unieke verwarmings- en energie leveringsmethode brengt effectief schade toe aan het haarzakje terwijl het schade en pijn aan het omliggende weefsel voorkomt. Tegelijkertijd koelt de geïntegreerde ICE™ technologie het huidoppervlak, waardoor oppervlakkige brandwonden en de gewaarwording van pijn wordt voorkomen.

 

IS ONTHAREN MET SOPRANO ICE VEILIG?

Absoluut. De Soprano ICE SHR methode is in meerdere klinische studies bewezen als de veiligste methode van laser ontharing voor alle huidtypes. Met SHR, worden haarfollikels beschadigd, niet door een enkele puls van hoge energie die de huid kan verwonden, maar door herhaalde korte energie pulsen. Deze pulsen produceren warmte opbouw die geleidelijk de temperatuur van de dermis verhoogt tot het niveau dat nodig is voor het voorkomen van haargroei, terwijl het risico van brandwonden wordt geminimaliseerd.

 

Kunnen grijze en witte haartjes ook worden behandeld?

Bij laser ontharen wordt gebruikt gemaakt van het chromofoor melanine. Melanine is de bruine kleurstof die aanwezig is in gepigmenteerde haartjes. Bij grijze en witte haartjes is dit chromofoor niet afwezig waarbij het ongeschikt is voor laser ontharen.

 

Kunnen de haren terug komen na de kuur?

Haren zijn soms in staat zichzelf te herstellen of kunnen door hormoonschommelingen opnieuw worden aangemaakt. Wij adviseren daarom het zelf goed in de gaten te houden of er haren terug komen en eventueel een keer per jaar een onderhoudsbehandeling te doen.

 

Wat is het verschil tussen laser en IPL?

Bij IPL (intense Pulsed Light Technology) is een brede lichtbundel aanwezig met meerdere golflengtes wat minder specifiek werkt voor ontharen dan de laser.
Bij de laser is er een smalle lichtbundel met dezelfde golflengte, welke bij de onthaarlaser doelgericht is op het chromofoor pigment in de haartjes. De haren worden vernietigd zonder de omringde huid te beschadigen. Bij definitieve haarvermindering is de laser dus effectiever dan IPL waarbij er ook minder behandelingen nodig zijn.