Sluiten
Je bent hier: HomeSapbar VANNU

sapbar vannu

Ervaar de kracht van gezond koudgeperste groentesappen

Cold-pressed juices zijn het meest voedingsrijk en werkzaam. Dat komt doordat er uitsluitend met een hoogwaardige schroefpers wordt gejuiced.

 

Door deze manier van persen zijn de vitaminen, mineralen en enzymen ‘vrij-opneembaar’, zodat je lichaam alle voedingsstoffen kan gebruiken. Tijdens de sapkuur gebruik je elke dag een collageen booster, greens shot en calming tea.

 

De juices bevatten een brede, unieke mix van de beste groente en fruit en helpen je om het allerbeste resultaat uit je kuur te halen. De collageen booster is een compleet en hoogwaardig huidsupplement dat zorgt voor een gezonde, soepele en strakke huid, voor stevig haar, gezonde nagels, soepele spieren, pezen en gewrichten, gezonde darmen en een algeheel gevoel van fitheid. De greens shot bevordert een goede gezondheid en gaat tekorten aan mineralen tegen. Ons lichaam heeft dagelijks de aanbevolen hoeveelheid verse groenten en fruit nodig. De greens shot vult deze tekorten, vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen aan en herstelt de neutrale pH-waarde van het lichaam voor een goede gezondheid en energie.

 

Sapbar VANNU Passion met meetlint

 

 

Waarom sappen?

Heb jij ook geen tijd voor ingewikkelde recepten?

Je doet je best om gezond te leven. Je sport, je maakt regelmatig een smoothie klaar waarvan je hele keuken op z’n kop staat. En achterin je keukenkastje staan wel vijf verschillende apparaten om verschillende soorten sapjes te kunnen maken. Maar wees eerlijk. Met je drukke baan, de kinderen die tijdens het klaarmaken van het ontbijt aan je benen hangen en de hond die nog uitgelaten moet worden, schieten je gezonde voornemens er nog weleens bij in. Daarom ontwikkelden wij voor jou deze sapkuren.

 

Je beter voelen en er beter uitzien.

 

Onze sapkuur geeft je lichaam op eenvoudige en doeltreffende wijze een nieuwe start. Je immuunsysteem krijgt een boost en je voelt je na afloop als herboren. Je hebt meer energie en je voelt je sterk. Vergeet niet: je bent op weg naar een mooiere, gladdere en stralendere huid. Als cadeautje val je vaak ook nog een aantal kilo’s af!

 

Sapbar VANNU Shine op mos - kopie

 

Je doorloopt 3 logische fasen, succes gegarandeerd

 

1. Voorbereidingsfase (2 dagen)

 

Deze fase zorgt ervoor dat je tijdens de sapkuur weinig hoofdpijn, duizeligheid en stemmingswisselingen ervaart. Tijdens de eerste twee dagen drink je geen koffie en vermijd je zuivel. Daarnaast eet je geen brood en aardappels. Als vervangers voor overdag kun je denken aan (gebakken of gekookt) ei, salade en aan havermoutpap. ’s Avonds eet je alleen een stukje mager vlees (ca. 100 gram) met veel groente. Drink twee liter water per dag. Je mag onbeperkt groente en fruit tussendoor eten.

2. Sapkuurfase (5 dagen)

 

Tijdens de sapfase gebruik je vijf sapjes per dag. Je kunt ervoor kiezen om deze vijf sapjes te verdelen over de dag en avond en dat je er verder niks meer bij eet.

Een andere optie is om vijf sapjes te verdelen over de dag en een lichte avondmaaltijd te nemen. Bij beide varianten ontgift je lichaam en val je af. Hou er wel rekening mee dat je bij de minder strenge kuur ook iets minder afvalt.

3. Opbouwfase (2 dagen)

 

De opbouwfase zorgt ervoor dat het lichaam weer wordt voorbereid op het opnemen van zwaardere voeding. Eet en drink in deze fase hetzelfde als in de voorbereidingsfase.Vermijd zuivel en koolhydraten, zoals brood en aardappels. Drink maximaal één kop koffie per dag.

 

De Sapjes

  • Passion: Dit sapje geeft extra energie om vetreserves te verbranden.
  • Pure: Dit sapje zorgt voor extra zuivering van het lichaam en daarom voegen we aan dit sapje de greenspoeder toe.
  • Shine: Dit sapje neem je in de ochtend als eerste in met het collageen poeder om de dag stralend te beginnen.
  • Calm: In dit sapje zitten ingrediënten om het lichaam tot rust te brengen en de huid te kalmeren.
  • Natural Beauty: Dit sapje vol groente en fruit zorgt ervoor dat je de middag met energie tegemoet gaat.

 

Sapbar VANNU Alle smaken

 

Veel gestelde vragen

 

Wat is een sapkuur?

Een sapkuur kan je lichaam helpen met het afvoeren van afvalstoffen. Daarnaast is het vaak een goede boost om te beginnen met een gezondere leefstijl, óf om die juist vol te kunnen houden. Met een kuur dwing je jezelf om een paar dagen geen belastende voedingsmiddelen te eten.

 

Waarom moet ik detoxen: mijn lever en nieren zorgen daar toch zelf al voor?

Je organen, zoals je lever, zuiveren je lijf inderdaad constant. Ze werken fulltime en 24/7. Op het moment dat ze minder hard hoeven ‘stofzuigen’, gaan ze optimaal functioneren. Dat betekent rust en reinheid voor je lijf, waardoor je je fitter voelt.

 

Gaat de sapkuur samen met een moeilijke spijsvertering?

Als je weet dat je daar last van hebt is het beter eerst wat te eten. Drink je sapje dan een uurtje erna.

 

Zijn de sapjes gluten- en lactosevrij?

Ja, onze sapjes zijn 100% gluten- en lactosevrij.

 

Hoe vaak moet ik een sapje drinken?

We adviseren elke dag een juice te drinken. Om de dag is natuurlijk ook al heel goed. Zo krijg je een enorme variatie aan extra voedingsstoffen uit groente binnen.

 

 
Ik ben zwanger. Kan ik dan ook een sapkuur volgen?

We raden sapkuren af voor zwangere vrouwen. Hoewel groenten gezond zijn voor jou en je ongeboren kindje, raden we een heftige sapkuur dus af. Dat wil dus niet zeggen dat je sapjes niet kunt gebruiken als je zwanger bent: dagelijks 1 flesje (maximaal 3) is een goede aanvulling op je eetpatroon. En je leert je kindje alvast te wennen aan een leven met veel groenten en fruit.

 

Wanneer drink ik een sapje?

Volg je een sapkuur van ons dan kan je het beste het scherma in de brochure volgen. Drink je de sapjes los dan een kwartier voordat je iets eet.

 

Tip: maak er een ritueel van. Haal een sapje ’s ochtends uit je vriezer en zet ‘m in de koelkast voor de volgende ochtend. Tegelijk pak je je ontdooide sapje om op te drinken. Easy.

Rond 16.00 uur ’s middags is ook een goed moment. Logistiek misschien wat lastiger, maar het is zo’n moment dat je je lekkere trek kan stillen met iets écht gezonds.

Drink een sapje sowieso op een lege maag en minstens een kwartier voordat je iets eet. Zo neemt je lichaam alle voedingsstoffen optimaal op.

 

Val ik af van een sapkuur?

Dat kan een leuk bijeffect zijn. Dit is echter niet het doel van een sapkuur. Blijvend gewichtsverlies kan, maar je verliest vaak ook veel vocht. Dat kan na de sapkuur weer toenemen.

Het is ook afhankelijk van je leefpatroon ná de sapkuur. Voor sommige mensen is dat gewichtsverlies nét die mooie stimulans om het roer qua sporten en gezonder leven om te gooien.

 

Hoe ontdooi ik de sapjes?

Langzaam ontdooien, 24uur:
Dat kan in de koelkast: afhankelijk van de temperatuur in je koelkast duurt dit 18-24 uur. Ontdooi je meerdere flesjes? Zet ze niet naast elkaar, maar verspreid ze een beetje.

 

Ontdooien in 1 nacht:
Leg de juice(s) in een laagje koud water. Bijvoorbeeld in de gootsteen of een bakje.

 

Snel ontdooien, 20 minuten:
Dat kan in ruim warm water. Hoe ruimer en warmer, hoe sneller. Dit gaat erg goed in de gootsteen.

 

Wanneer mag ik niet sapkureN?

Een sapkuur is voor iedereen die gezond is. Als je zwanger bent, medicijnen slikt of bijvoorbeeld een medische conditie hebt raden we je aan contact op te nemen met je huisarts voordat je aan een sapkuur begint.

 

Hoe lang zijn de sapjes ingevroren houdbaar?

Tot maximaal 6 maanden na het juicen. De THT (ten minste houdbaar tot) wordt vermeld bovenop de dop.

 

Hoe lang zijn de sapjes ontdooid nog houdbaar?

Ontdooid, gekoeld en ongeopend zijn de juices nog 21 dagen van hoge kwaliteit. Dit komt omdat alle sapjes HPP (High Pressure Processing) zijn, dit is een milde conserveringstechniek. Door hoge waterdruk-conservering, tot 6000 bar, worden gisten en bacteriën geëlimineerd zonder afbreuk te doen aan de verse smaak, vitaminen en voedingswaarde. De sapjes worden bij HPP niet verhit.

 

Werkt SAPbar vannu hygiënisch en voedselveilig?

Absoluut! De productie van de sapjes is BRC en IFS gecerticeerd. Elk jaar wordt er middels een meerdaagse audit opnieuw gecontroleerd of er aan de eisen van zowel BRC als IFS wordt voldaan. BRC staat voor British Retail Consortium. De BRC en IFS standards for Food beschrijven de hygiëne- en voedselveiligheidseisen.

 

Wat zijn de bezorgkosten?

Al onze sapkuren bezorgen wij kosteloos. Alleen bezorging in het waddengebied en nieuw vlaanderen berekenen we een meer prijs

 

Waar bezorgt sapbar vannu?

We bezorgen door heel Nederland. Vóór 12.00 uur besteld, is de volgende dag in huis. Ook in de avonden.

 
Wat zijn de bezorgdagen?

Wie voor 12.00 uur besteld, heeft z’n bezorging de volgende dag in huis (ook ’s avonds). Er zijn verschillende bezorgblokken:
maandag
08.00-13.00 uur
dinsdag t/m vrijdag
08.00-13.00 | 13.00-18.00 | 17.30-21.30 uur
zaterdag
08.00-13.00 | 13.00-18.00 uur

 
Hoe worden de flesjes bezorgd?

Diep ingevroren, op elk adres in Nederland.  Je kiest bij je bestelling een tijdsblok van 4 uur: ochtend, middag of avond. De avond vóór bezorging krijg je een e-mailtje met een indicatie van de bezorgtijd op 1 uur nauwkeurig. Op de bezorg dag zelf ontvang je ook een sms’je met deze bezorgindicatie.

 

kan de bestelling achtergelaten worden?

Onze koeltransporteur mag officieel geen bestellingen onbeheerd achterlaten in schuurtjes of tuintjes. Dit is in strijd met de voorwaarden van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA).

Afgeven bij buren: bij geen gehoor zal de chauffeur van het koeltransport bedrijf proberen de bestelling bij buren achter te laten. Dit mag alleen als de buren de (inhoud van de) doos in een vriezer kunnen bewaren. Spreek dit dus eventueel goed af met buren. Kan dit niet, dan moet de chauffeur de bestelling retour nemen en zal er na geleverd moeten worden. De bestelling blijft altijd in een geconditioneerde vriesomgeving en de inhoud zal nooit ontdooien. De kosten van na leveringen zijn €15.

 

ik heb mijn bestelling niet gekregen, wat moet ik doen?

Bij problemen op de bezorg dag kun je het beste op de link in de email om ‘realtime’ het vriesbusje te kunnen volgen. Deze email ontvang je de avond van tevoren. Bij extreme files of ongelukken kan het zijn dat er vertragingen optreden. Je wordt hier dan van op de hoogte gehouden via sms’jes. In de uitzonderlijke gevallen dat er niet op tijd kan worden geleverd, zorgen we dat er op afspraak kosteloos nageleverd wordt.

 

ik heb een klacht, wat moet ik doen?

Stuur Sapbar VANNU een e-mail via info@sapbarvannu.nl of bel ons op 0488 76 90 13.
Sapbar VANNU staat garant voor de hoogste service. Dat betekent niet dat er nooit iets mis gaat. We zorgen er wel voor dat klachten of misstanden goed, snel en adequaat worden behandeld.

 

 

Prijs

Sapbar kuur   € 159,00

De doos met één sapkuur bevat:

  • 25 sapjes in 5 smaken van 250 ml.
  • Potje met 5 greens shots om het lichaam te zuiveren.
  • Potje met 5 collageen boosters voor versteviging van de huid.
  • Potje calming tea om het lichaam tot rust te laten komen.

 

Wil jij graag starten met een sapkuur?

1. Stuur een mail naar: info@beautysalon-jolique.nl

2. Wij sturen jouw het bestelformulier toe.

3. Zodra wij het bestelformulier hebben ontvangen, krijg je van ons de factuur.

4. Wanneer de factuur is voldaan. Sturen wij de leveropdracht door naar Sapbar VANNU.

5. De koeltransporteur neemt via e-mail contact op met jou, voor de datum en tijd van aflevering.

 

 

 

 

Klik hier voor de Brochure van Sapbar VANNU: Sapbar VANNU Brochure

 

 

Sapbar VANNU Quotes Ik kan het en ik ga het doen