Sluiten
Je bent hier: HomeRelax & Care

Kennismaken met ons?

Boek een kennismakingsbehandeling, zodat wij kennis kunnen maken met jouw huid en jij kennis kunt maken met ons. Deze behandeling is inclusief huidanalyse en advies. Boek een kennissingmakingsbehandeling hier

 

Relax & Care

Cenzaa

 

 


Wanneer je kiest voor een relax & care behandeling van Cenzaa krijg je eerst een kennismakingsgesprek en huidanalyse. Hierin wordt aan de hand van jouw wensen en huidtype een individueel behandelplan op gesteld.


Cenzaa werkt met cosmeticaproducten met cosmeceuticals deze werken veel dieper door in de huid en zorgen daarmee voor intensieve huidverbeterende verzorging, dan dat gangbare cosmetica doen.

 

Cenzaa werkt met een uniek PCN2-systeem wat zorgt voor de overtreffende trap: Het intelligente en doeltreffende cosmeceuticalsysteem heeft een ongekend hoog concentratie werkstoffen, dringt diep door in de huid en zorgt daardoor voor baanbrekende huidverzorgende verbetering, samen met een intense wellnessbeleving!

 

Cenzaa is volledig door de natuur geïnspireerd. De producten bevatten geen minerale oliën, parabenen of andere overbodige toevoegingen.

 

Welkom in de wereld van Cenzaa!

 

 

Impression

impression                       75 minuten                   € 69,50

De Impression behandeling start met een welkomstritueel. Dit zorgt ervoor dat je direct compleet en diep ontspant. Met de heerlijke geurreis die volgt kies jij, jouw eigen geur in de Cenzaa behandeling. Hierdoor wordt de behandeling geheel afgestemd op jouw geur mood. De massage in de impression behandeling wordt gedaan, doormiddel van een Cenzaa Shiatsu Balance Sensage.

 

Cenzaa Shiatsu Balance sensage

Shiatsu betekent letterlijk "druk met de vingers" en wordt ook wel acupressuur of drukpuntmassage genoemd. Shiatsu is te vergelijken met acupunctuur, maar er wordt niet met naalden gewerkt. Shiatsu-therapie is een vorm van manuele therapie die bestaat uit het geven van druk om zodoende de energiestroom in het lichaam weer in balans te brengen.

 

De behandeling eindigd met een heerlijke smaakvolle droomreis met het theeritueel, de perfecte wellnessbeleving voor jou.


Inclusief waxen en/of epileren

 

Impressions website banner - kopie

 

 

 

Moments

Moments                     90 minuten                  € 74,50

Verras jezelf met een, op jouw huidconditie en huidwens afgestemde gezichtsbehandeling met een heerlijke wellness gezicht, arm en hoofdhuid/oor massage. Ervaar de luxe massagetechnieken en geniet lang na van de huidverbeterende effecten van het revolutionaire PCN2 system!

 

Inclusief waxen en/of epileren

 

Moments website banner - kopie

Cenzaa Logo 2013 zwart