Sluiten
Je bent hier: HomeReconstruct & Rebuild

Kennismaken met ons?

Boek een kennismakingsbehandeling, zodat wij kennis kunnen maken met jouw huid en jij kennis kunt maken met ons. Deze behandeling is inclusief huidanalyse en advies. Boek een kennissingmakingsbehandeling hier

 

 

Reconstruct & rebuild

pHformula behandelingen

 

Huidverbetering: De nieuwe generatie peelings.

pHformula ontwikkelt al meer dan 35 jaar producten op basis van een unieke combinatie van cosmetische en farmaceutische innovaties. pHformula is daarmee de eerste die wetenschap en ervaring samenbrengt tot uiterst effectieve methodes voor huidverbetering en huid problematiek.

pHformula maakt de huid sterker, stralender en jonger. Het is sensationeel om een peeling en het inbrengen van werkstoffen door middel van zuurstof in één te ervaren.

 

LET OP:
pHformula behandelingen zijn behandelingen met hoge werkstoffen. We hebben hier een onderscheid in gemaakt in INTENSIVE en STRONG behandelingen. 

 

De STRONG behandelingen zijn geen start behandelingen en zullen pas uitgevoerd kunnen worden na een intakegesprek en huidanalyse. Voor een goed resultaat en goed herstel van de huid is het gebruik van de pHformula thuisproducten een must.

 

 

Peptide power treatment

Peptide power treatment                                                                               75 minuten € 94,50

Een luxe behandeling op basis van peptide welke de huid direct een liftende en gezonde uitstraling geeft.

 

Met keuze uit twee luxe POINT crèmes:

POINT AGE REVERSE
Vermindert zichtbare tekenen van huidveroudering. Ondersteund de collageenproductie. Geavanceerde huid verjongende en herstellende eigenschappen. Beschermt en geeft energie aan de huidcellen. Zorgt direct voor een gezonde glow.

 

POINT EXTRA FIRM
Zorgt voor een stevige, strakke en gezonde huid. Vermindert fijne lijntjes en rimpels. Ondersteund de collageenproductie. Zorgt direct voor een gezonde glow.

 

Hierover heen het peptide powder masker welke een directe lifting aan de huid geeft, een gezonde uitstraling en als resultaat een directe verbetering van het ontstaan van expressie lijntjes, zoals kraaienpootjes, voorhoofdrimpels, lijntjes rondom de mond en elasticitetisverlies.

Het masker geeft ook een uniek herstel aan de huid, doordat het de huid afsluit en de actieve werkstoffen van de POINT creme dieper in de huid transporteert.

 

Als afsluting de POINT MULTI PROTECT
Met superieure anti-ageing eigenschappen. Beschermt tegen schadelijke milieufactoren. Neutraliseert vrije radicalen. Beschermt de barrièrefunctie van de huid. Zorgt direct voor een gezonde glow.

Alle crèmes hebben hydraterende, verzachtende en genezende eigenschappen.

 

 

Intensive behandelingen

pHformula intensive behandeling                        75 minuten                           € 84,50

 

Instant lift

Een zeer mooie intensieve liftende behandeling welke de huid meteen een push-up effect geeft.

Tevens hydraterend en zal de poriestructuur van de huid verfijnen.

 

Skin treatment

Deze intensieve verzorgende en rijke behandeling zal de GLOW van jouw huid weer helemaal terug brengen. Het gebruik van een maximale conentratie vitamiene C geeft glans terug aan je huid en door het gebruik van Ascobine zuur zal het elastine en het collageen in de huid ook weer worden versterkt.

 

Vita C treatment

De behandeling tegen vroege tekenen van huidveroudering, zonbeschadiging en/of pigmentatie.

In de behandeling zit een maximale concentraties Vitamine C verwerkt met een hoog opneembare formule. De formule die de vroege tekenen van huidveroudering en huidbeschadiging grondig aanpakt.

Vitamine C stimuleerd het collageen en elastine in de huid, geeft hydratatie aan de huid en beschermd de huid. De behandeling kan ondersteunend werken bij het afvoeren van overmatig pigment en draagt bij regelmatig gebruik bij tot een egale huidskleur.

 

 

Strong behandelingen

pHformula strong behandelingen                        75 minuten                           € 89,50

 

Skin resurfacing behandelingen hebben grote voordelen in vergelijking tot traditionele peelings. Deze zorgen doorgaans voor het afschilveren van de huid. Terwijl skin resurfacing behandelingen de activiteit van de celdeling in balans brengen en herstellen, geven ze geen beschadiging en zichtbare irritatie aan de huid. Dit wordt bereikt door het unieke transport systeem dat leidt tot maximale opname van actieve ingrediënten.

 

 

Kortom een skin resurfacing behandeling zorgt voor:

Het vernieuwen van de opperhuid, het verwijderen van de beschadigde buitenste huidlagen en het stimuleren van een gezonde groei en een probleemoplossing voor de huid.

 


Er zijn 4 verschillende Resurfacing behandelingen:

a.C.: een huid met een actieve acne

De unieke combinatie van actieve werkstoffen in de pHformula A.C.N.E. solutions zijn speciaal geformuleerd om de grootste symptomen van acne zoals comedonen, onderhuidse ontstekingen en puistjes te verminderen en te genezen.

 

Deze behandeling richt zich op:

- Verhoogde talgproductie
- Verhoorning
- Aanwezigheid van de acne-bacterie
- Ontstekingen

 

A.g.e : een huid met tekenenen van veroudering

Actieve en effectieve skin resurfacing solutions voor het behandelen van huidveroudering, zoals photo-ageing, pigmentveranderingen, een doffe en matte huid en oppervlakkige tot medium diepe expressielijntjes.

De pHformula A.G.E. solutions zijn speciaal geformuleerd als een geavanceerde anti-ageing skin resurfacing behandeling, om tekenen van huidveroudering te corrigeren.

 

m.e.l.a.: een huid met veel pigmentverstoringen

De unieke pHformula powerclay formule welke verwerkt is in de M.E.L.A. resurfacing behandelingen is een krachtige behandeling tegen hyperpigmentatie.

De behandeling is speciaal ontwikkeld om het opstapelen van pigment in de opperhuid te verminderen. Het vernietigt op een effectieve wijze de activiteit van het tyrosinase-enzym terwijl de celdeling in de opperhuid wordt versneld, waardoor de natuurlijke afstoot van pigmentcellen wordt bevordert. Dankzij deze innovatieve en hoogst effectieve werking worden zichtbare resultaten geboekt zonder enige risico.

 

Cr: Chronische roodheid, geen gevoelige huid en rosacea

 

Een actieve en effectieve samenstelling voor een compleet herstel van de huid, chronische roodheid en rosacea. Specifiek geformuleerd op basis van een antibacteriële formule om roodheid en ontstekingen te verminderen.

 

 

pHformula_huidverbetering_peeling_beautysalon jolique_Venlo_Reuver_Beesel_Kessel_Roermond