Sluiten
Je bent hier: HomeOntspanningsmassage

ontspanningsmassage van het lichaam of de rug

De naam ontspanningsmassage zegt het eigenlijk al. Alles is erop gericht om je tot ontspanning te brengen. Dit kan zowel lichamelijk als geestelijk een positieve invloed hebben.

 

Je wordt ontvangen met een heerlijk ontspannen kopje thee. Deze thee leverd een buitengewone bijdrage aan het welzijn van het lichaam, de geest en de huid. Daarna kun je plaats nemen op de verwarmde behandelstoel, door de warmte wordt het lichaam al in ontspanning gebracht.

Vervolgens wordt er begonnen met de ontspanningsmassage. De ontspanningsmassage wordt gegeven met technieken die de spieren, pezen en gewrichten soepeler maken, de doorbloeding van de weefsels stimuleren, afvalstoffen afvoeren en de stofwisseling van de spieren verbeteren.

 

Door de ontspanning van het lichaam kunnen ook allerlei gevolgen van stress (bijv. spanningshoofdpijn, chronische vermoeidheid, stijve nek en rug, slaapproblemen) worden verzacht. Ook zal je merken dat je met een ontspannen lichaam geestelijk makkelijker tot rust komt, zodat de negatieve spiraal van stress en lichamelijke klachten doorbroken kan worden.

 

 

prijslijst

Ontspanningsmassage lichaam            60 minuten                    € 52,50

 

Ontspanningsmassage rug                    30 minuten                    € 34,50