Sluiten
Je bent hier: HomeMineralogie

Mineralogie

 

Mineralogie maakt gebruik van de beste ingrediënten in pure vorm die de huid voeden, laten ademen en verzorgen en daarnaast goed verdraagzaam zijn. Mineralogie sluit aan op de wensen van de bewust & kritische vrouw.

 

Steeds meer allergieën ontstaan door ongewenste stoffen in make-up, zoals talk, zetmeel, parfum en kleurstoffen. In plaats van het huidverouderingsproces te remmen, stimuleren deze middelen het juist. Het cosmeticamerk Mineralogie is vrij van deze stoffen waardoor zelfs de meest gevoelige huid met acne, rosacea of allergieën de make-up goed kan verdragen.

 

Mineralogie-producten zorgen tegelijk voor een prachtige en intense kleur. Dit laatste is binnen Mineralogie heel belangrijk: dekkende, sprekende en lang houdende kleuren, hetgeen dat een echte meerwaarde geeft aan de natuurlijke basis.

 

Mineralogie_beautysalon jolique_Venlo_Reuver_Beesel_Kessel_Roermond

 

 

Mineralogie is afkomstig uit Amerika en staat voor 100% minerale make-up.
Dat glamour, natuurlijk en duurzaamheid samengaan bewijst het merk door de hoge kwalit

eit van de make-up producten. Een glamour uitstraling en een goed verzorgde huid dankzij mineralen van farmaceutische kwaliteit, waarbij je duurzaamheid terugvindt in het eco friendly beleid.

De producten zijn nooit op dieren getest en het merk heeft duurzaamheid tot speerpunt gemaakt. De verpakkingen komen van gerecycled papier van duurzame boomboerderijen en zijn bedrukt met soja-inkt. Mineralogie zet zich bovendien in voor goede doelen op het gebied van natuur en milieu.

 

Mineralogie_beautysalon jolique_Venlo_Reuver_Beesel_Kessel_Roermond

 

De ingrediënten

Het geheim voor prachtige kleuren, egale dekking en een gezonde, frisse uitstraling.

Mineralogie heeft als uitgangspunt dat make-up je uitstraling op een natuurlijke manier dient te versterken. De make-up heeft een unieke samenstelling die de huidtint en het uiterlijk optimaal en op natuurlijke wijze versterkt. De innovatieve minerale make-up is werkelijk goed voor de huid en bevat geen talk, zetmeel, kleurstof of geurstoffen. Daarbij heeft de foundation een SPF van 26.

 

Mineralogie_beautysalon jolique_Venlo_Reuver_Beesel_Kessel_Roermond

 
Stralend en egaal

Ontdek de mineralen die we gebruiken om je huid een natuurlijke, zachte en egale uitstraling te geven. Alle losse ingrediënten die in verschillende verhoudingen in de cosmetica van Mineralogie zijn verwerkt zorgen ervoor dat de make-up de hoogste kwaliteit biedt en de meest veelzijdige en glamour minerale make-up op de markt is.

Mineralogie_beautysalon jolique_Venlo_Reuver_Beesel_Kessel_Roermond

 

Waarom zou je kiezen voor Mineralogie make-up?

Bij een goede kwaliteit Minerale make-up worden er alleen natuurlijke ingrediënten en pure hoogwaardige mineralen gebruikt, waardoor de kans op allergische reacties veel minder is, de poriën niet verstoppen en de huid niet wordt beschadigd. Minerale make-up verschilt met de klassieke make-up doordat zij anti-comedogeen (veroorzaakt geen mee-eters) is, het de huid niet afsluit en je het absoluut niet voelt zitten.

 

Mineralogie_beautysalon jolique_Venlo_Reuver_Beesel_Kessel_Roermond