Sluiten
Je bent hier: HomeErvaringen

Ervaringen van klanten

Na afloop van een behandeling sturen wij een reactie formulier per email naar onze klanten.

Dit zijn enkele reacties welke wij hebben mogen ontvangen:

 

Professionele service, duidelijk en goed advies. Ik heb een goede uitleg van mijn huid gekrijgen en ik heb het gevoel dat ze een goede oplossing voor mijn huid zullen bieden

Mevr. D

 

Professionel en vriendelijk team. Kunnen bij alles uitleg geven. Zijn zeer klantgericht.

Mevr. A

 

Ik kwam hier voor de eerste keer en het viel me op dat de ontvangst erg vriendelijk was. Ook de behandeling verliep in een prettige, rustige sfeer. Na de behandeling heb ik direct een vervolgafspraak gemaakt.

Mevr. E

 

vandaag een hydradermie behandeling gehad en tevens een goed advies gekregen over mijn huid. de dames zijn altijd open en eerlijk, omdat ik binnenkort een feest heb, kreeg ik ook nog make up tips. Top .

Mevr. G

 

Het was fantastisch! De behandeling was echt een genot! Fijne benadering, persoonlijk en vakkundig! Wat wil een mens nog meer? Het antwoord hierop is: nog vaker zo'n genietmoment bij beautysalon Jolique!

Mevr. I

 

Allereerst dank voor de heerlijke behandeling!! Zeer deskundig geholpen en geïnformeerd over de verschillende producten met de daaraan gekoppelde behandelingen.... Angelique is nog jong maar het lijkt erop of ze dit beroep al honderd jaar uitvoert zoveel kennis heeft ze in huis... mijn complimenten!! Een dikke pluim voor het hele team en ik zou het dan ook een ieder aan willen bevelen.

Mevr. D. 49 jaar

 

Vandaag mijn eerste spray-tan ervaring gehad bij jullie! Top service duidelijke uitleg en een prachtig salon! Ik kom zeker terug.

Mevr. K

 

Lekker ff verwenmomentje, lekker koel bij jullie en goed geholpen !

Mevr. M

 

Duo behandeling voeten spa. Namen de tijd, relaxt en de voeten zijdenzacht.

Mevr. L

 

Erg fijne afspraak, heel professioneel geholpen en ook altijd gezellig om er weer te zijn. Mooie nieuwe cabine voor de spraytan!

Mevr. S

 

Ik heb genoten van de behandeling. Het was echt genieten. Heb dit ook aan gegeven bij de medewerkster. Heerlijk relax en ook echt een super goede behandeling met alle uitleg.

Mevr. L

 

Perfect voorgelicht over de stappen om mijn wenkbrauwen weer netjes in orde te krijgen. Goede naverzorging bij het waxen van de bovenlip. Oprechte interesse in de mens die daar ligt. Chapeau!

Mevr. G 51 jaar

 

Hartstikke tevreden. Stelde vooral alle info en uitleg zeer op prijs. En het kleurtje is heel mooi geworden. Niet té, precies goed.

Mevr. D. 55 jaar
 

Gastvrij ontvangst en prima uitleg over de behandelingen. Alles voelt heel natuurlijk en geheel vrijblijvend. Echt een aanwinst voor het centrum van Reuver!
Mevr. T. 45 jaar

 

Voor mij was het de 1e keer dat ik langs kwam voor een kleine behandeling. Ik vond het erg gezellig ben zeer tevreden en kom zeker terug. Doordat jullie nu in het centrum liggen is de drempel om binnen te lopen erg laag.

Mevr. N

 

Zeer uitgebreide en kwalitatief hoge behandelingen en het advies waar je om vraagt. Ze luisteren echt naar je wensen. Ik kom hier al 7 jaar om de 6 weken terug en hoop er nog lang te blijven!
Mevr. M. 51 jaar

 

Wederom een heerlijke verwennerij voor mijn huid! De uitleg waar de diverse producten voor dienen tijdens de behandeling vind ik ook erg prettig. Daarnaast is het ook gewoon erg gezellig!
Mevr. I. 34 jaar

 

Een bezoek aan Beautysalon Jolique ervaar ik altijd als prettig, vriendelijk en correct.

Mevr. L. 57 jaar

 

Zeer prettig en kundige huidanalyse met super uitleg. De salon is erg schoon en aan elk detail is gedacht. Je kunt merken dat het Team er met dezelfde visie staat en ze zijn allemaal super kundig, vriendelijk en behulpzaam.

Mevr. B. 54 jaar