Sluiten
Je bent hier: HomeCryolipolyse

Cryolipolyse behandelingen

 

Snel en effectief centimeters kwijtraken op specifieke plaatsen als buik, taille (love handles) bovenbenen (zadeltassen) zonder het weefsel te beschadigen?
 

Het verminderen van vet is nog nooit zo veilig en makkelijk geweest:

‘Ga aan de slag met je personailtrainer voor je vetcellen’!

 

Of je nu wel of niet last hebt van overgewicht, iedereen kan last hebben van die vervelende zones waar het gewicht of vet maar moeilijk verdwijnt. Daar kan onze cryolipolyse behandeling bij helpen.

Onze Cryolipolyse behandelingen zijn de nieuwste op het gebied om plaatselijk vetophopingen definitief te verwijderen, zonder operatie. De behandeling is snel, effectief veilig en pijnloos, dit zonder injecties of herstelperiode. De verwijdering van de vetcellen is blijvend, vet dat weg is, is weg. Indien je een gezond gewicht hebt en dit op peil houdt door voldoende beweging en een gezonde leefstijl, zal het resultaat zeer lang stabiel blijven.

 

Voordelen van behandeling met de cryo-lipolyse:

• Verbetering al na één behandeling zichtbaar
• In één behandeling meerdere zones mogelijk
• Egaal resultaat
• Veilig en geheel pijnloos

• Uitwendige behandeling, geen operatie
• Verstevigt de huid
• Geen hersteltijd, je kunt direct doorgaan met uw bezigheden

 

Ga voor het beste resultaat:

• Het eerste uur na de behandeling mag je niet sporten of zwaar werk doen.
• Drink veel water, vooral na de behandeling. (Ongeveer 2,5 liter per dag tijdens behandelkuur)

• Het behandelde gebied elke dag inmasseren met een hiervoor op maat gemaakt body product van Sepai. 
• Begin met een sapkuur van Sapbar VANNU. Onze sapkuur geeft je lichaam op eenvoudige en doeltreffende wijze een nieuwe start. Je immuunsysteem krijgt een boost en je voelt je na afloop als herboren. Je hebt meer energie en je voelt je sterk. Vergeet niet: je bent op weg naar een mooiere, gladdere en stralendere huid. Als cadeautje val je vaak ook nog een aantal kilo’s af! Voor meer informatie: https://www.beautysalon-jolique.nl/sapbar-vannu

 

 

 

Hoe werkt CRYOLipolyse

Door kou toe te voeren op de vetzones en de onderliggende spieren zal de omvang van de vetcellen worden verkleind. Dit komt doordat de spieren onder de vetlaag warmte beginnen te genereren, hiervoor is energie nodig. De spieren scheiden hormonen af die de vetcellen instrueren vet af te scheiden dat kan worden omgezet in brandstof voor de spieren.  Op deze wijze wordt jouw overtollig vet verbrand door de spieren. Een plezierige bijkomstigheid is dat één van de hormonen die voor deze omzetting verantwoordelijk is er ook nog voor zorgt dat nieuwe voedingsstoffen niet direct als vet worden opgeslagen, maar in eerste instantie als brandstof voor de spieren beschikbaar blijven. Op deze manier heb je na de behandeling lang plezier.

 

Bij een behandeling met de  worden vetcellen 15 minuten gekoeld tot 6˚C. We doen dat 15 minuten omdat de huid een goede isolator is en de kou effectief begint te werken na deze tijd. Om die reden warmen we het weefsel in 5 minuten weer op naar 41˚C zodat er weer een optimale doorbloeding op gang komt, en ook de opvolgende koude 15 minuten weer maximaal effect behalen. Deze afwisseling van warm en koud noemen wij Thermo Contrast Lipolyse.
 
Ons apparaat de Cryolipolyse houdt een veilige ondergrens aan van 6˚C en de medische gecertificeerde apparatuur controleert dat continu. Daardoor is behandeling met de Cryolipolyse uiterst veilig. Het cryolipolyse proces is goedgekeurd door de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA).

 

Hoe werkt een behandeling met de Cryolipolyse?

De Cryolipolyse maakt gebruik van ergonomisch gevormde wraps die rechtstreeks worden aangebracht op de huid. De behandeling duurt ongeveer 60 minuten, terwijl je comfortabel in de behandelstoel zit of ligt. Tijdens deze behandeling kun je lezen, muziek luisteren of zelfs een dutje doen. De specialiste beoordeelt de specifieke situatie en stelt de Cryolipolyse in op het beste programma afgestemd op jouw wensen. Afhankelijk van de gebieden die behandeld worden, kunnen de kleren aangehouden worden (buik) of moeten deze gedeeltelijk uitgetrokken worden (benen, billen). Wij adviseren daarom om op de dag van de behandeling fijne, loszittende kleding te dragen.

 

Welke resultaten kunnen worden bereikt?

Met cryolipolyse kan de vetlaag al na 1 à 2 behandelingen met 20% tot 30% zijn verminderd. Gedurende de 3e en 4e behandeling kan de vetlaag tot 40% zijn afgenomen. Resultaten van 1 à 2 confectie maten zijn geen uitzondering. Vanzelfsprekend verschilt dit per persoon, cryolipolyse werkt niet bij alle mensen en in alle gevallen, een gezonde levenstijl en gewicht is een must!

Belangrijk is dat je samen met ons als specialist nagaat of je bepaalde contra-indicaties hebt die een behandeling in de weg zouden kunnen staan. Hiervoor nemen wij bij het begin van een behandelkuur een intakeformulier met je door.

 

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Om het gewenste resultaat te behalen zijn minimaal drie behandelingen nodig. Dit hangt natuurlijk af van de dikte van de vetlaag en jouw levenstijl.


Met cryolipolyse kan de vetlaag al na 1 à 2 behandelingen met 20% tot 30% zijn verminderd. Gedurende de 3e en 4e behandeling kan de vetlaag tot 40% zijn afgenomen.


Wij bieden kuren aan van 3 of 6 behandelingen.

 

ZIjn de behandelingen van de cryolipolyse blijvend?

De verwijdering van de vetcellen is blijvend, vet dat weg is, is weg. De resultaten zullen even lang behouden blijven als bij een liposuctie. Indien je, jouw gewicht op pijl houdt door voldoende beweging en een gezonde leefstijl, zullen de resultaten ook op lange termijn stabiel blijven.

 

Hoe weet ik of deze behandeling geschikt voor mij is?

Tijdens onze intake wordt bekeken of je in aanmerking komt voor de cryolipolyse behandelingen.

 

Hieronder volgt een lijst met contra indicaties die een (verhoogd) risico kunnen vormen bij het volgen van de behandeling. Indien één of meerder punten op jou van toepassing zijn, adviseren wij je om vooraf jouw huisarts of behandelend arts te raadplegen. Doormiddel van het intake formulier te ondertekenen welke vooraf bij de behandeling wordt doorgenomen, geef je aan op de hoogte te zijn van deze risico's.

 

• Trombose (*manifest)

• Embolie (*manifest)

• Phelbitis (*manifest)

• Koude urticaria

• Raynaud fenomeen

• Cryoglobulinemie

• BMI beneden de 18,5

 

Wij raden cryolipolyse behandelingen af voor personen onder de 18 jaar.

 

*Manifest houdt in dat het nog aanwezig is ofwel actief. Als dit niet meer het geval is, dan vormt het geen risico meer bij deze behandeling.

 

Prijslijst

Per behandeling               € 99,00         60 minuten
Het beste resultaat krijg je met een kuur:

Dit houdt in om de 2 weken een behandeling, een bewuste levensstijl en voldoende beweging.

 

Kuur van 3 behandelingen       aanbieding   € 279,50        normaal  € 299,00

 

Kuur van 6 behandelingen       aanbieding  € 534,50         normaal  € 554,00

 

 

tc cryo-lipolysee